PARTERAPI

«Det er alltid to sannheter i enhver konflikt»

Som parterapeut kan jeg hjelpe dere på flere måter når det gjelder samlivsproblemer. Her er noen av de viktigste aspektene:

  • Å belyse hva som foregår i relasjonen og for den enkelte: Parterapi gir dere innsikt i hvordan hver av dere påvirker forholdet og hvilke forventninger dere har til samlivet. Dette kan hjelpe dere med å forstå hverandre bedre.
  • Å gi mer forståelse og aksept for seg selv og hverandre: Terapeuten kan hjelpe dere med å utforske følelser, tanker og mønstre som påvirker forholdet. Dette kan bidra til økt aksept og forståelse.
  • Å skape mer rom for intimitet og kjærlighet: Parterapi kan hjelpe dere med å finne måter å styrke båndet og nærheten mellom dere. Dette kan inkludere kommunikasjonsteknikker og øvelser.
  • Å løse konflikter rundt mine, dine og våre barn (stefamilie): Hvis dere har barn fra tidligere forhold, kan parterapi hjelpe dere med å håndtere utfordringer knyttet til familielivet.
  • Å finne en ny måte å leve sammen på – en mening og visjon for parforholdet: Terapeuten kan hjelpe dere med å definere felles mål, verdier og visjoner for fremtiden.

BOOK EN GRATIS SAMTALE HER ELLER KONTAKT MEG VIA TELEFON ELLER E-POST.

joachim@nesteskritt.no

47316961